måndag 26 september 2011

SexITs sexmästerikalas

Ett laddat K6
Bland det roligaste som finns när det gäller att vara sexmästerist är att gå på sexmästerikalas.
  Detta är alltså en sittning, som ofta bjuder på lite smått och gott vad det gäller nöjen, som ett annat sexmästeri håller i som är till för alla andra glada likasinnade (alla andra sexmästerier helt enkelt) själar.
Nyligen var det våra kära vänner i himmelsblå overall SexIT som stod för kalaset och självklart ville de partysugna K6 i sina buteljgröna overallerna med sina porr-lila fransar vara med på spektaklet!
   Vi hade ordnat en mycket fin och användbar present till värdsexmästeriet, så som sig bör, nämligen en gaffeltruck. 
Château la Ronk
 K6's plan för kvällen var (till en början i alla fall) att ta det ganska lugnt och försiktigt då vi själva hade ett arr dagen efter, närmare bestämt en mycket efterlängtad Omsits som bland annat innefattar en traditionell snapsfrukost kl 11 på morgonen.
Lyckades K6 med detta tro?
Svar: Nej.
   K6 hade länge velat besöka det mycket exklusiva och väl omtalade utehaket Château la Ronk som ägs av ingen mindre än SexITs säxmästare själv: Ronken. Vi behövde dock lite hjälp av våra nära vänner E6 för att lyckas hitta rätt ordentligt. 
Väl där var planen att lämna en liten extra present till den omtyckta husvärden för hans generösa gästvänlighet bestående av en liten gullig smurf med en champagneflaska, då vi tyckte att detta påminde om SexITs sexmästare. Dagen till ära offrade vi till och med en porrfrans till smurfen. 







Efter att ha knäckt en bärs (eller två?) var det dags att dra vidare och vad passade bättre än att besöka ett av våra favoritställen där vi så gott som är stammisar nämligen E6s arbetsbänk.
Väl där fick jag höra de gyllene orden uttalas av vår kära promillechef: Du vågar aldrig. Orden var riktade till den lilla porrstjärnan och nog skulle inte någon få säga att hon inte vågar! Det var alltså dags för en Lambo. Så mycket för den lugna kvällen... men till min porrstjärnas försvar tog hon det jäkligt bra :)








Innan vi slutligen skulle bege oss till det väntande kalaset fick vi naturligtvis utföra den vackra K6 dansen.






PUSS OCH SMISK// Slem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar